-Sap- Vs -No-

 • GR-topic

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

This board is now obsolete and has been put in read-only mode. Please follow this link to reach the new forum and register a new account.

 • Remus wrote:

  VO voor onze leider!

  Het is inderdaad geen schande om van de beste te verliezen. Niet iedereen kan dan ook bij de elite van Zeta horen. Al menig oorlog hebben zowel SAP als NO gestreden na de samenvoeging van alle werelden tot het enkele Zeta. In al deze oorlogen was in ieder geval NO succesvol gebleken. Over SAP valt te betwisten wie de oorlog tussen SAP en LFT had gewonnen, al lijkt mij dat toch vrij duidelijk.
  Want wat zij toen niet konden bewerkstelligen bij SAP leek in hun optiek dit keer wel te kunnen, want waar begin je anders aan? Hoe men bij SAP dacht NO te kunnen verslaan? Wie zal het weten... Wellicht is het de arrogantie die was komen overwaaien uit DnD of gewoon de pure jaloezie die in SAP broeide op het feit dat ze eigenlijk nooit zichzelf de beste op een wereld hebben kunnen noemen.
  Het is wel duidelijk dat de oud Gamma allianties de absolute oorlogsmachines van Zeta zijn geworden sinds de merge. Met het samengaan van SAP en DnD bleven daar nog maar twee van over, titanen die streden om de macht... Het is duidelijk wie deze machtsstrijd heeft gewonnen dus houdt de eer aan jullie zelf SAP en luister nog onze weldenkende leider.
  De generalen zijn in exorbitante snelheid gekelderd de laatste paar dagen, het goud raakt op en de geldkranen van de sponsoren zijn ook aan het uitdrogen... De gevechten die gehouden kunnen worden zijn er niet meer want elke keer als die mogelijkheid er is stopt SAP zijn staart tussen de benen en vaart er weer van tussen.
  Het is een sneue afschildering van een top 3 alliantie dat als een grote toren aan het instorten is. Leden vertrekken en de slagkracht leidt daar flink onder. De euforie die jullie konden vieren voor korte tijd dat jullie de nummer 1 van Zeta waren na de merge met DnD is ook niet meer... Waar NO veerkracht en vernuftigheid heeft kunnen tonen deze gehele oorlog door is het bij SAP een zinkend schip gebleken waar de bemanning sinds korte tijd vanaf springt.
  Het is geen oorlog meer wat SAP voert, maar het probeert een langzaam dovende kaars toch levend te houden terwijl een boze wind zich door hun steden raast. Het wordt interessant om te zien of zij deze mooie doch voor SAP teleurstellende oorlog (gezien de uitkomst) laten doven in de hoop dat er niks meer gebeurd. Of houden ze de eer aan zichzelf en zetten er een punt achter door dat te doen wat een oorlog echt enkel en alleen kan stoppen.

  Wij van NO hebben nog meer dan genoeg middelen om SAP aan te pakken, maar weinig zin lijken ze er niet meer in te hebben gezien alle mensen die in v-mode gaan, hun generalen dumpen of als ze generalen hebben dan gaan ze er vandoor.
  https://www.youtube.com/watch?v=XqAqEJKdd8U&feature=youtu.be&t=38s
 • Remus wrote:

  Het is duidelijk wie deze machtsstrijd heeft gewonnen
  WHAAAA! hahahaha, ammehoela! Laat me niet lachen :rofl:
  Check de cr's es joh. En kom me niet weer aan met, ja maar bij ons mogen ze et niet posten, dat zijn er maar 2. Of zijn die 2 alleen bepalend voor NO soms? lol
  Of; ja maar wij moeten werken en we hebben een rl en zijn met vakantie. Ja, dat hebben we gezien idd. Op een gegeven moment zat half No onder de palmboom, há kom op nou zeg! :thumbdown:

  Nee hoor, we zijn er op de 1e plaats nooit van uitgegaan dat we ooit een overgave van NO zouden krijgen, we wilden een leuke pot oorlog, das alles, maar echt leuk kan het met NO tegenwoordig niet meer worden he. Jammer hoor.
  En op de 2e plaats zijn we nog niet eens klaar. Blijf maar goed opletten.

  grzt van de enige echte assie!

  ik laat et btw over aan het fatsoen van degene die mn naam gejat heeft, of ik em ooit terug krijg. Zal mij benieuwen

  ow, en remus, doe es wat aan je geschiedenislessen joh
  Trots lid DND :monster:


  Dankjewel Danté :)
 • Beste NO ,

  De paddo's hebben weer gesmaakt blijkt want welke realiteit er nu weergegeven wordt in de berichten die er gezet worden ?
  SAP is geen zins van plan om de oorlog te stoppen het gaat juist zo lekker.
  Ik snap dat er de hoop is bij NO, nu we binnen SAP even afgesproken hebben te herorganiseren, SAP niet meer zal terug gaan om NO nog meer klappies te geven in hun eigen achtertuin.
  Helaas zal ik jullie moeten teleurstellen in deze want straks staan we gewoon weer voor de deur. :thumbsup:

  Het is wel weer leuk dat we 7 weken daar alles en iedereen onder controle hebben en heel NO totaal leeggeroofd hebben in hun eigen achtertuin we niets horen en nu we even een paar dagen herorganiseren en wat minder aanvallen en dan de babbels van NO weer op het forum komen.

  Als jullie echt zo goede, sterke alliantie zijn dan hebben jullie helemaal deze onzin post op dit forum toch helemaal niet nodig ?
  Dan hadden jullie ons gewoon achterna moeten komen en de druk in SAP gebied opvoeren zodat we niet kunnen rebuilden en heroganiseren. Maar ondanks dat het al dagen redelijk rustig is in NO gebied hebben wij nog geen 1 goede tegenactie vanuit NO gezien bij ons ergens ? Zegt ook genoeg over de slagkracht van NO, Ze hebben zelf ook niet veel meer en zijn ook niet bij machte naar SAP te komen omdat NO dan prima weet wat er gaat gebeuren daar dus daar wagen ze zich niet aan.
  In plaats daarvan gaan ze nu onzin verkondigen op het forum om maar weer te proberen te "winnen" met belachelijke praatjes op het forum die kant noch wal slaan.
  Winnen van een oorlog doe je niet met praatjes posten op het forum maar met gevecht rapporten neer te zetten en iedereen die dit forum door zal nemen zal toch een heel ander verhaal zien dan dat er nu verkondigd wordt.

  Dus even simpel :

  Nee we gaan niet stoppen met de oorlog zou niet weten waarom ? Voor ons is de oorlog tot nu toe prima verlopen.
  NO doet toch geen bal terug bij ons dus na onze rebuild en herorgnisatie gaan straks gewoon weer vol aan de bak midden in NO gebied met iedereen en dan zal er weer hetzelfde gebeuren als er de afgelopen 7 weken is gebeurd en wie dat wil weten leest de topic maar even na. :thumbsup:

  Dus kunnen we nu weer verder met rapportjes neerzetten aub en deze berg onzin van NO snel maar weer achter ons laten. :rofl:
 • Tut, Tut, Tut, de enige echt assie en pokertje,

  Iedereen weet dat veel spelers van -NO- geen CR's mogen posten ivm een ban.
  En dan kan je wel wilde dingen gaan roepen van wij posten meer CR's en kijk is wat wij allemaal in jullie gebied doen bla, bla bla,
  Je mag zoveel CR's posten als je maar wil, maar het zegt geen ene drol :shit:
  Maar sap heeft zich goed verdedigd, hierbij feliciteer ik de alliantie sap met hun 1e plaats met verdedigings-puntjes :br50:
  Dan kunnen jullie wel raden wie de 1e plaats heeft met aanvals-puntjes
  En dan vraag je je zelf wel af, WAT IS HIER GEBEURD!!, Nou heel simpel, keihard uit -NO- gebied getrapt :br50:

  Je kan hier stoer lopen doen van, wij komen wel terug en gaan 7 weken door!! eigenlijk zeg je gewoon wat hier boven staat :pillepalle:
  Maar goed, dan gaan we 7 weken door, weer 7 weken afgang voor sap, ik snap dit echt niet, wat doen jullie je zelf aan?

  Geef je verlies gewoon toe, -NO- is een paar treden te hoog gegrepen voor sap.

  Nogmaals, Gewoon simpel hier op het forum jullie overgaven neer zetten, het is echt geen schande.


  Wij zijn echt geen kwade mensen, als toon van goede wil naar jullie overgaven zullen wij de naam Assie terug geven die ze als foutje bij het grofvuil heeft neer gezet.
  Een CR zegt meer dan woorden! :whistling:
 • Zou toch echt even wachten met posten totdat die paddo's uitgewerkt zijn Rebel.
  Want het is duidelijk dat je je nog in een andere realiteit begeeft op dit moment. :rofl:

  Nogmaals SAP is geen zins van plan de oorlog te stoppen, wij gaan gewoon door we vermaken ons prima !
  Al die babbels ineens lijkt wel of dat NO er doorheen zit en het dan maar op deze manier probeert aangezien ze ingame niets klaarspelen,zelfs niet midden in hun eigen gebied. :pillepalle:

  Als men 7 weken nodig heeft om SAP uit je achtertuin te trappen dat zegt genoeg over de slagkracht van je alliantie lijkt me ?
  7 weken niets klaarspelen, zelf de ene na de andere in V-mode van NO, kolos na kolos, complete eilanden laten bezetten door SAP, je totaal laten leegplunderen. (zal het maar niet over het totaal aantal grondstoffen hebben die we gejat hebben van NO)
  Als NO wilt dat de oorlog en plunderingen stoppen dan mag je dat gewoon vragen aan SAP hoor. :thumbsup:
  Ik kan het wel begrijpen hoor dat jullie na al die weken klappies gehad te hebben in je eigen gebied en nu paar dagen rust krijgen van ons meteen denken yes we zijn er eindelijk vanaf dus nu kunnen we weer poep praten op het forum.
  Maar helaas oorlog gaat gewoon nog lekker door en jullie zijn niet van ons af want we staan zo weer voor de deur.

  Dus laten we deze onzin discussie snel achter ons laten aub en weer lekker verdergaan met de oorlog en rapportjes neergooien.
  Ik ga verder ook nergens meer op reageren heeft toch totaal geen nut en gezien de ingame berichten die we van andere spelers/allianties krijgen hierover het zeer duidelijk maken dat er niemand in die in die smoesjes en leugens trapt van NO en de meeste spelers van Zeta precies weten wat er gaande is hier gelukkig. :D
  Dus als jullie je nog verder voor schut willen zetten voor heel Zeta, ga je gang dan hebben we weer wat te lachen met iedereen !!! :thumbup:
 • haha Poker,

  jouw zielige vertoning in de hoop de realiteit te verbloemen is weer zeer matig tot geheel niet geslaagd.
  je
  moet wel echt een gigantisch bord voor je kop hebben om je eigen
  praatjes te geloven. wellicht moet je tijdens de reorganisatie ook eens
  wat aan de communicatie doen. Je moet wat leden navragen of er wel echt
  geen aanvallen van NO zijn geweest in de thuis steden van SAP. Of zitten die nu te griezelen in de v-mode, ik hou het ook niet meer bij met al die uitgaande aanvallen hoor...
  De feiten blijven echter dat SAP in een dipje zit terwijl wij nog gestaag doorgaan, SAP zogenaamd de oorlog wint maar het tij toch al echt enige tijd gekeerd is en SAP geheel verdreven is uit ons gebied of zich het apelazarus aan het roeien zijn.
  Dus blijf lekker in je droomwereld leven Poker samen met de rest van SAP, gelukkig is het normale gezonde verstand nog wel aanwezig bij NO want bij SAP zien ze ze vliegen zo te zien. :pillepalle:  Overwinnaar van DnD en SAP
  Generaal -NO-

  Sancte Judae Apostole gloriose Servus fidelis Iesu Amice ora pro ea
 • whahaha geweldig ....

  tot nu toe vermaak ik me prima ,
  sap staat niet op instorten hoor ,geen paniek .
  we wachten gewoon dat jullie richting SAP gebied komen .
  ben benieuwd of jullie dat ook 2 maanden volhouden.

  tot nu toe leuke gevechten .
  en wil ook NO bedanken voor de tegenstand .

  ik geniet met volle teugen . :br50:
  ex-LEIDER -SAP-
 • Zeegevecht bij blup
  (31.10.2016 16:19:08)
  Suo loco[-NO-] uit -NO- 002M, Polis, Ӝ No Ӝ marmer, martinos[-NO-] uit -NO- 009W, -REBEL-[-NO-] uit -NO- 006M
  vs
  Blup[-SAP-] uit blup, Polis

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip..............................0(-180) - Ramschip...........................1505(-180)
  Vuurschip.............................0(-148) - Vuurschip..............................9(-63)
  ............................................. - Mortier schip.........................300(-0)
  Stoomram...............................0(-87) - Stoomram............................484(-131)
  Rakettenschip..........................0(-40) - Rakettenschip........................309(-40)
  ............................................. - Schoepenradsnelheidsschip.............203(-0)
  Ballonnendrager........................0(-20) - Ballonnendrager......................431(-20)
  ............................................. - Tender................................258(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-5585.6 - Generaals.............................-6114.6
  Aanvalspunten.........................15286.5 - Verdedigingspunten......................13964
  Schade.................................279280 - Schade.................................305730
  Schadeverdeling...........................47% - Schadeverdeling...........................53%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Blup[-SAP-]

  Verliezers: -REBEL-[-NO-], martinos[-NO-], Suo loco[-NO-]

  2978 oorlogsschepen worden verplaatst van Blup[-SAP-] naar blup

  521 oorlogsschepen worden verplaatst van Blup[-SAP-] naar blup

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 13:59:18)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:02:01)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 14:04:08)

  De vloot van Suo loco[-NO-] werd volledig vernietigd.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:07:33)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 14:19:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:19:08)

  De vloot van Suo loco[-NO-] werd volledig vernietigd.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 14:19:31)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:19:59)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:34:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:41:06)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 14:49:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:49:08)

  Het leger van Suo loco[-NO-] werd terug geroepen. Zij hebben het slagveld verlaten.

  De vloot van Suo loco[-NO-] werd volledig vernietigd.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 14:51:01)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 15:04:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:04:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:07:25)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 15:19:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:19:08)

  De vloot van Suo loco[-NO-] werd volledig vernietigd.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:24:02)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 15:34:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:34:08)

  De vloot van Suo loco[-NO-] werd volledig vernietigd.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:45:16)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 15:49:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:49:08)

  De vloot van Suo loco[-NO-] werd volledig vernietigd.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 15:59:00)

  Het wonder Hephaistos smederij' van -REBEL-[-NO-] is actief. (31.10.2016 16:03:27)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 16:04:08)

  Het wonder Hephaistos smederij' van martinos[-NO-] is actief. (31.10.2016 16:04:08)

  Het leger van Suo loco[-NO-] werd terug geroepen. Zij hebben het slagveld verlaten.

  Het wonder Hephaistos smederij' van Suo loco[-NO-] is actief. (31.10.2016 16:05:30)

  Het wonder Kolos' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 16:16:39)

  Het wonder Hephaistos smederij' van Blup[-SAP-] is actief. (31.10.2016 16:19:08)  :br50:
 • Op verzoek :)

  Zeegevecht bij pandora5
  (31.10.2016 13:46:43)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Sinterklaasje[-NO-] uit De mijter m, Suo loco[-NO-] uit Polis, MaHep AB7, arjo[-NO-] uit De mijter m
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  ............................................. - .............................................
  Stoomram..............................100(-0) - Stoomram..............................89(-87)
  Tender.................................20(-0) - Tender.................................20(-0)
  Ramschip..............................80(-40) - Ramschip..............................85(-40)
  Mortier schip..........................42(-0) - .............................................
  Rakettenschip..........................45(-0) - .............................................
  Schoepenradsnelheidsschip..............30(-0) - .............................................
  Ballonnendrager........................30(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals................................-200 - Generaals...............................-2288
  Aanvalspunten............................5720 - Verdedigingspunten........................500
  Schade..................................10000 - Schade.................................114400
  Schadeverdeling............................8% - Schadeverdeling...........................92%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: KillerSpree[-SAP-]

  Verliezers: arjo[-NO-], Suo loco[-NO-], Sinterklaasje[-NO-]  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 14:05:39)
  Darkknight[-NO-] uit De mijter m, Relax City, Yes
  vs
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip...............................0(-36) - Ramschip...............................0(-36)
  Mortier schip..........................0(-18) - Mortier schip..........................13(-0)
  Stoomram...............................0(-54) - Stoomram..............................37(-38)
  Rakettenschip..........................0(-19) - Rakettenschip.........................20(-19)
  Schoepenradsnelheidsschip..............20(-0) - Schoepenradsnelheidsschip..............11(-0)
  Ballonnendrager........................4(-11) - Ballonnendrager........................18(-8)
  Tender.................................30(-0) - Tender.................................15(-0)
  Vuurschip..............................0(-53) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-3047.8 - Generaals...............................-1848
  Aanvalspunten............................4620 - Verdedigingspunten.....................7619.5
  Schade.................................152390 - Schade..................................92400
  Schadeverdeling...........................62% - Schadeverdeling...........................38%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: KillerSpree[-SAP-]

  Verliezers: Darkknight[-NO-]


  Zeegevecht bij De mijter m
  (31.10.2016 13:53:30)
  KillerSpree[-SAP-] uit Sapperdeflap
  vs
  Darkknight[-NO-] uit Apolis, Waaijenplaag[-NO-] uit Plaag 3, arjo[-NO-] uit -NO- Echteld, MaHep AB7
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip..............................24(-90) - Ramschip............................1584(-90)
  Stoomram..............................38(-61) - Stoomram.............................962(-69)
  Ballonnendrager........................21(-8) - Ballonnendrager.......................273(-9)
  Tender.................................20(-0) - Tender................................142(-0)
  Mortier schip..........................42(-0) - Mortier schip.........................275(-0)
  Rakettenschip.........................29(-16) - Rakettenschip........................419(-16)
  Schoepenradsnelheidsschip..............30(-0) - Schoepenradsnelheidsschip.............519(-0)
  ............................................. - Vuurschip..............................5(-22)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-2586 - Generaals.............................-2942.4
  Aanvalspunten............................7356 - Verdedigingspunten.......................6465
  Schade.................................129300 - Schade.................................147120
  Schadeverdeling...........................46% - Schadeverdeling...........................54%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Darkknight[-NO-], arjo[-NO-], Waaijenplaag[-NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-]  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 16:22:04)
  Sandrosnike[-NO-] uit MaHep AB7, Waaijenplaag[-NO-] uit De mijter m,
  Tiboo[-NO-] uit MaHep AB7, Evilpenguin[-NO-] uit Avondje m,
  Darkknight[-NO-] uit Yes, De mijter m, Relax City, Suo loco[-NO-] uit De
  mijter m
  vs
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................775(-36) - Ramschip...............................0(-36)
  Mortier schip.........................163(-0) - Mortier schip..........................11(-0)
  Stoomram.............................353(-27) - Stoomram..............................30(-46)
  Rakettenschip........................220(-16) - Rakettenschip.........................14(-16)
  Schoepenradsnelheidsschip.............156(-0) - Schoepenradsnelheidsschip..............11(-0)
  Ballonnendrager.......................62(-12) - Ballonnendrager........................7(-12)
  Tender................................145(-0) - Tender.................................15(-0)
  Vuurschip..............................8(-51) - .............................................
  Katapult schip.........................69(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-1928.2 - Generaals...............................-2068
  Aanvalspunten............................5170 - Verdedigingspunten.....................4820.5
  Schade..................................96410 - Schade.................................103400
  Schadeverdeling...........................48% - Schadeverdeling...........................52%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Darkknight[-NO-], Waaijenplaag[-NO-], Evilpenguin[-NO-], Sandrosnike[-NO-], Tiboo[-NO-], Suo loco[-NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-]


  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 17:08:37)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Tiboo[-NO-] uit MaHep AB7, Waaijenplaag[-NO-] uit Plaag 3, Suo
  loco[-NO-] uit Polis, Evilpenguin[-NO-] uit Ashes, Sandrosnike[-NO-] uit
  NO-Zwavel-1
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip............................1341(-36) - Ramschip..............................33(-76)
  Tender.................................20(-0) - Tender.................................41(-0)
  ............................................. - Vuurschip...............................0(-4)
  ............................................. - Katapult schip.........................69(-0)
  Stoomram.............................775(-16) - Stoomram...............................3(-24)
  Rakettenschip.........................260(-0) - Rakettenschip.........................11(-12)
  Mortier schip.........................252(-0) - .............................................
  Schoepenradsnelheidsschip.............180(-0) - .............................................
  Ballonnendrager........................35(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals................................-564 - Generaals.............................-1316.8
  Aanvalspunten............................3292 - Verdedigingspunten.......................1410
  Schade..................................28200 - Schade..................................65840
  Schadeverdeling...........................29% - Schadeverdeling...........................71%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Waaijenplaag[-NO-], Evilpenguin[-NO-], Sandrosnike[-NO-], Tiboo[-NO-], Suo loco[-NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-]
  Trots lid DND :monster:


  Dankjewel Danté :)
 • vervolg

  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 17:23:54)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Waaijenplaag[-NO-] uit Plaag 3, Suo loco[-NO-] uit Polis,
  Evilpenguin[-NO-] uit Ashes, Sandrosnike[-NO-] uit NO-Zwavel-1,
  Tiboo[-NO-] uit MaHep AB7
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................1341(-0) - Ramschip...............................0(-33)
  Tender.................................20(-0) - Tender.................................41(-0)
  ............................................. - Katapult schip........................13(-56)
  Stoomram..............................774(-1) - Stoomram................................0(-3)
  Rakettenschip.........................260(-0) - Rakettenschip...........................3(-8)
  Mortier schip.........................252(-0) - .............................................
  Schoepenradsnelheidsschip.............180(-0) - .............................................
  Ballonnendrager........................35(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.................................-24 - Generaals..............................-819.4
  Aanvalspunten..........................2048.5 - Verdedigingspunten.........................60
  Schade...................................1200 - Schade..................................40970
  Schadeverdeling............................2% - Schadeverdeling...........................98%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Evilpenguin[-NO-], Sandrosnike[-NO-], Tiboo[-NO-], Suo loco[-NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-], Waaijenplaag[-NO-]  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 17:41:04)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Waaijenplaag[-NO-] uit De mijter m, Sandrosnike[-NO-] uit NO-Zwavel-1,
  Tiboo[-NO-] uit MaHep AB7, Suo loco[-NO-] uit Polis, Evilpenguin[-NO-]
  uit Ashes
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Tender.................................20(-0) - Tender.................................81(-0)
  ............................................. - Katapult schip..........................4(-9)
  Rakettenschip.........................256(-4) - Rakettenschip..........................49(-6)
  Ramschip............................1323(-18) - Ramschip.............................117(-18)
  Mortier schip.........................252(-0) - Mortier schip..........................39(-0)
  Stoomram.............................759(-15) - Stoomram.............................123(-15)
  Schoepenradsnelheidsschip.............180(-0) - Schoepenradsnelheidsschip..............88(-0)
  Ballonnendrager........................33(-2) - Ballonnendrager........................34(-2)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals................................-618 - Generaals..............................-731.6
  Aanvalspunten............................1829 - Verdedigingspunten.......................1545
  Schade..................................30900 - Schade..................................36580
  Schadeverdeling...........................45% - Schadeverdeling...........................55%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Waaijenplaag[-NO-], Evilpenguin[-NO-], Sandrosnike[-NO-], Tiboo[-NO-], Suo loco[-NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-]
  Trots lid DND :monster:


  Dankjewel Danté :)
 • Zeegevecht bij Yes
  (31.10.2016 19:11:00)
  Booya[-SAP-] uit Yes
  vs
  Darkknight[-NO-] uit Apolis

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................3197(-5) - Ramschip...............................0(-18)
  Stoomram.............................2700(-0) - Stoomram...............................0(-24)
  Vuurschip............................166(-14) - .............................................
  Mortier schip.........................840(-0) - .............................................
  Rakettenschip........................1200(-0) - .............................................
  Schoepenradsnelheidsschip.............600(-0) - .............................................
  Ballonnendrager.......................360(-0) - .............................................
  Tender................................160(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals..............................-111.8 - Generaals................................-666
  Aanvalspunten............................1665 - Verdedigingspunten......................279.5
  Schade...................................5590 - Schade..................................33300
  Schadeverdeling...........................14% - Schadeverdeling...........................86%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Booya[-SAP-]

  Verliezers: Darkknight[-NO-]

  Zeegevecht bij pandora5
  (31.10.2016 20:47:31)
  Embio[-SAP-] uit pandora5, Booya[-SAP-] uit Yes, Necropolis
  vs
  arjo[-NO-] uit -NO- Echteld, Darkknight[-NO-] uit De mijter m, Sandrosnike[-NO-] uit NO-Zwavel-1, Sapperdeflap

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip...............................1(-90) - Ramschip...............................0(-90)
  ............................................. - .............................................
  Stoomram...............................0(-75) - Stoomram...............................0(-74)
  Rakettenschip..........................0(-20) - Rakettenschip..........................0(-19)
  Schoepenradsnelheidsschip...............9(-0) - .............................................
  Ballonnendrager.......................10(-11) - Ballonnendrager........................0(-10)
  Tender.................................29(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-3118 - Generaals...............................-3038
  Aanvalspunten............................7595 - Verdedigingspunten.......................7795
  Schade.................................155900 - Schade.................................151900
  Schadeverdeling...........................50% - Schadeverdeling...........................50%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Booya[-SAP-]

  Verliezers: Darkknight[-NO-], arjo[-NO-], Sandrosnike[-NO-]

  Zeegevecht bij Avondje m
  (31.10.2016 20:44:48)
  Booya[-SAP-] uit Yes, Necropolis
  vs
  martinos[-NO-] uit Possy-1, Sinterklaasje[-NO-] uit Avondje m, Zwarte piet m, Evilpenguin[-NO-] uit Ashes, Suo loco[-NO-] uit Polis

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip...............................0(-91) - Ramschip............................4740(-90)
  Vuurschip..............................0(-26) - Vuurschip..............................9(-50)
  ............................................. - Mortier schip........................1104(-0)
  Stoomram...............................0(-54) - Stoomram............................1103(-56)
  Rakettenschip..........................0(-20) - Rakettenschip.......................1099(-20)
  ............................................. - Onderzeeër.............................84(-0)
  ............................................. - Schoepenradsnelheidsschip.............710(-0)
  Ballonnendrager........................0(-10) - Ballonnendrager......................330(-10)
  ............................................. - Tender................................266(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-2752.2 - Generaals...............................-2944
  Aanvalspunten............................7360 - Verdedigingspunten.....................6880.5
  Schade.................................137610 - Schade.................................147200
  Schadeverdeling...........................48% - Schadeverdeling...........................52%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Evilpenguin[-NO-], Suo loco[-NO-], Sinterklaasje[-NO-]

  Verliezers: Booya[-SAP-], martinos[-NO-]

  Zeegevecht bij MaHep AB7
  (31.10.2016 20:45:41)
  Booya[-SAP-] uit Yes, Necropolis
  vs
  Sandrosnike[-NO-] uit NO-Zwavel-1, Tiboo[-NO-] uit MaHep AB7, Suo loco[-NO-] uit Polis

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Vuurschip..............................0(-27) - Vuurschip..............................2(-91)
  Ramschip...............................0(-91) - Ramschip............................1744(-90)
  ............................................. - Mortier schip.........................541(-0)
  Stoomram...............................0(-63) - Stoomram.............................361(-40)
  Rakettenschip..........................0(-20) - Rakettenschip........................677(-20)
  ............................................. - Schoepenradsnelheidsschip............1500(-0)
  Ballonnendrager........................0(-10) - Ballonnendrager.......................51(-10)
  ............................................. - Tender................................115(-0)
  ............................................. - Ballista schip.........................45(-0)
  ............................................. - Katapult schip.........................76(-0)
  ............................................. - Onderzeeër.............................10(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-2974.4 - Generaals.............................-2814.2
  Aanvalspunten..........................7035.5 - Verdedigingspunten.......................7436
  Schade.................................148720 - Schade.................................140710
  Schadeverdeling...........................51% - Schadeverdeling...........................49%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Sandrosnike[-NO-], Tiboo[-NO-], Suo loco[-NO-]

  Verliezers: Booya[-SAP-]


  Zeegevecht bij Yes
  (31.10.2016 21:22:22)
  Waaijenplaag[-NO-] uit De mijter m
  vs
  Booya[-SAP-] uit Yes

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................142(-54) - Ramschip...............................0(-54)
  ............................................. - Vuurschip..............................0(-31)
  Mortier schip..........................84(-0) - Mortier schip..........................0(-11)
  Stoomram.............................154(-55) - Stoomram..............................21(-45)
  Rakettenschip.........................68(-16) - Rakettenschip..........................9(-24)
  Schoepenradsnelheidsschip.............101(-0) - Schoepenradsnelheidsschip..............10(-0)
  Ballonnendrager........................42(-6) - Ballonnendrager........................16(-6)
  Tender.................................50(-0) - Tender.................................10(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-2206 - Generaals.............................-2628.6
  Aanvalspunten..........................6571.5 - Verdedigingspunten.......................5515
  Schade.................................110300 - Schade.................................131430
  Schadeverdeling...........................45% - Schadeverdeling...........................55%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Waaijenplaag[-NO-]

  Verliezers: Booya[-SAP-]
 • dampewjartel wrote:

  whahaha geweldig ....

  tot nu toe vermaak ik me prima ,
  sap staat niet op instorten hoor ,geen paniek .
  we wachten gewoon dat jullie richting SAP gebied komen .
  ben benieuwd of jullie dat ook 2 maanden volhouden.

  tot nu toe leuke gevechten .
  en wil ook NO bedanken voor de tegenstand .

  ik geniet met volle teugen .  Je zal je wel vermaken en genieten van je vakantie :rofl:
  waarom zouden wij naar jullie gebied komen? hebben wij jullie de oorlog verklaard, of jullie ons :l0l:
  Ik hoop voor jullie dat je de laatste 30 leden bij elkaar kan houden :cookie:
  Een CR zegt meer dan woorden! :whistling:
 • Rebel, leden zijn gekicked omdat ze niet of nauwelijks iets deden/reageerden op berichten.
  Sommigen zijn idd weggegaan omdat bepaalde spelers andere vechtstijl hebben en die niet pasten in de strategie van SAP.

  Nu aub terug overgaan naar CR's posten :D
  DND
  :GM: RIP -Albert- :GM:

  Made by: Ramosfan
 • Alleen dj is daarom weg, de rest is weg wegens inactiviteit, zoiets heet filteren, maar dat hebben jullie niet gedaan He?
  Er zijn bij jullie Minstens net zoveel leden weg als bij ons, dus hou maar op te proberen onrust te zaaien, gaat niet lukken!

  En of je naar ons gebied komt of niet zal me een worst wezen, maar jezelf de winnaar verklaren omdat we geen zin meer hebben in Jullie gebied te vechten (wat nog niet eens van toepassing is btw) is net zo bizzar als dat sap nu eenzijdig de oorlog stopt en zich de winnaar verklaard op basis van veel betere cr's. Dus die kant hoef je ook echt niet op te gaan.
  En mocht het ooit doodbloeien dan komt dat van beide kanten.

  Verder met cr's posten:

  Zeegevecht bij Yes
  (01.11.2016 1:03:46)
  Tiboo[-NO-] uit MaHep AB7, Sinterklaasje[-NO-] uit Avondje m, Waaijenplaag[-NO-] uit De mijter m
  vs
  Booya[-SAP-] uit Yes

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip............................1385(-36) - Ramschip...............................0(-36)
  Vuurschip..............................0(-12) - Vuurschip..............................0(-22)
  Mortier schip.........................317(-0) - .............................................
  Stoomram.............................477(-46) - Stoomram...............................0(-36)
  Rakettenschip........................380(-18) - Rakettenschip..........................0(-18)
  Schoepenradsnelheidsschip.............280(-0) - .............................................
  Ballonnendrager......................142(-14) - Ballonnendrager........................0(-14)
  Tender.................................99(-0) - .............................................
  ............................................. - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-2254.4 - Generaals.............................-2076.4
  Aanvalspunten............................5191 - Verdedigingspunten.......................5636
  Schade.................................112720 - Schade.................................103820
  Schadeverdeling...........................52% - Schadeverdeling...........................48%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Waaijenplaag[-NO-], Sinterklaasje[-NO-]

  Verliezers: Booya[-SAP-], Tiboo[-NO-]
 • Zeegevecht bij -NO- 002M
  (01.11.2016 11:36:12)
  wolfman jack[-SAP-] uit Ginder
  vs
  -REBEL-[-NO-] uit -NO- 002M, Suo loco[-NO-] uit Polis, -NO-batus

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  ............................................. - Schoepenradsnelheidsschip..............32(-0)
  Vuurschip..............................0(-11) - Vuurschip.............................18(-44)
  Ramschip...............................0(-36) - Ramschip.............................200(-36)
  ............................................. - Mortier schip..........................42(-0)
  Stoomram...............................0(-26) - Stoomram.............................142(-11)
  Rakettenschip...........................0(-8) - Rakettenschip..........................39(-8)
  Ballonnendrager.........................0(-4) - Ballonnendrager........................32(-4)
  ............................................. - Tender.................................15(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-1208.2 - Generaals.............................-1052.8
  Aanvalspunten............................2632 - Verdedigingspunten.....................3020.5
  Schade..................................60410 - Schade..................................52640
  Schadeverdeling...........................53% - Schadeverdeling...........................47%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: -REBEL-[-NO-], Suo loco[-NO-]

  Verliezers: wolfman jack[-SAP-]

  Het wonder Kolos' van -REBEL-[-NO-] is actief. (01.11.2016 11:35:32)


  Zeegevecht bij -NO- 006M
  (01.11.2016 11:49:30)
  Blup[-SAP-] uit blup, -NO- 006M, Ginder
  vs
  -REBEL-[-NO-] uit -NO- 006M

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip..............................0(-252) - Ramschip............................698(-252)
  Vuurschip.............................0(-153) - Vuurschip..............................0(-65)
  ............................................. - Mortier schip.........................630(-0)
  Stoomram..............................0(-141) - Stoomram............................513(-185)
  Rakettenschip..........................0(-56) - Rakettenschip........................169(-56)
  ............................................. - Schoepenradsnelheidsschip.............598(-0)
  Ballonnendrager........................0(-28) - Ballonnendrager......................137(-28)
  ............................................. - Tender.................................75(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-7944.6 - Generaals...............................-8455
  Aanvalspunten.........................21137.5 - Verdedigingspunten....................19861.5
  Schade.................................397230 - Schade.................................422750
  Schadeverdeling...........................48% - Schadeverdeling...........................52%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: -REBEL-[-NO-]

  Verliezers: Blup[-SAP-]

  Het wonder Kolos' van -REBEL-[-NO-] is actief. (01.11.2016 11:35:32)


  :br50: :br50:
  Een CR zegt meer dan woorden! :whistling:
 • Zeegevecht bij ZwPos Z11
  (31.10.2016 17:32:10)
  Swiftor[-SAP-] uit ZwPos ZB3
  vs
  Tiboo[-NO-] uit ZwPos Z11

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Stoomram..............................200(-0) - Stoomram...............................0(-14)
  Ramschip..............................240(-0) - .............................................
  Mortier schip..........................84(-0) - .............................................
  Rakettenschip..........................75(-0) - .............................................
  Schoepenradsnelheidsschip..............60(-0) - .............................................
  Ballonnendrager........................45(-0) - .............................................
  Tender.................................25(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...................................0 - Generaals................................-336
  Aanvalspunten.............................840 - Verdedigingspunten..........................0
  Schade......................................0 - Schade..................................16800
  Schadeverdeling............................0% - Schadeverdeling..........................100%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Swiftor[-SAP-]

  Verliezers: Tiboo[-NO-]
  Gevecht voor Nidoran
  (31.10.2016 17:56:21)
  No-cleo[-NO-] uit Polis, Nidoran, Ivysaur
  vs
  Swiftor[-SAP-] uit Nidoran

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Zwavel schutters......................252(-0) - Zwavel schutters......................672(-0)
  Zwaardvechter.......................432(-736) - Zwaardvechter......................1252(-736)
  Hopliet.............................360(-986) - Hopliet............................1837(-979)
  Gyrocopter..........................140(-156) - Gyrocopter..........................416(-184)
  Ram....................................30(-0) - Ram...................................160(-0)
  ............................................. - Katapult................................5(-0)
  ............................................. - Mortier................................30(-0)
  Kok....................................35(-0) - Kok...................................150(-0)
  Bombardier.............................0(-22) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-2781.2 - Generaals.............................-2713.8
  Aanvalspunten..........................6784.5 - Verdedigingspunten.......................6953
  Schade.................................139060 - Schade.................................135690
  Schadeverdeling...........................50% - Schadeverdeling...........................50%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: No-cleo[-NO-]

  Verliezers: Swiftor[-SAP-]
  Gevecht voor Nidoran
  (31.10.2016 23:20:45)
  No-cleo[-NO-] uit Polis, Ivysaur
  vs
  Swiftor[-SAP-] uit Nidoran

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Zwavel schutters......................504(-0) - Zwavel schutters......................672(-0)
  Zwaardvechter......................1817(-856) - Zwaardvechter.......................388(-864)
  Hopliet...........................1121(-1466) - Hopliet............................513(-1324)
  Gyrocopter..........................414(-280) - Gyrocopter...........................54(-362)
  Ram....................................30(-0) - Ram...................................160(-0)
  ............................................. - Katapult................................5(-0)
  Mortier................................30(-0) - Mortier................................22(-8)
  Kok....................................35(-0) - Kok...................................150(-0)
  ............................................. - Muur....................................0(-7)
  Bombardier.............................0(-30) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals.............................-3953.6 - Generaals.............................-4043.4
  Aanvalspunten.........................10108.5 - Verdedigingspunten.......................9884
  Schade.................................197680 - Schade.................................202170
  Schadeverdeling...........................49% - Schadeverdeling...........................51%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: No-cleo[-NO-]

  Verliezers: Swiftor[-SAP-]


  DND
  :GM: RIP -Albert- :GM:

  Made by: Ramosfan
 • op verzoek

  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 18:56:30)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Evilpenguin[-NO-] uit Ashes, arjo[-NO-] uit -NO- Echteld, Sandrosnike[-NO-] uit NO-Zwavel-1, Suo loco[-NO-]

  uit Polis, Waaijenplaag[-NO-] uit Plaag 3, Darkknight[-NO-] uit Apolis

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Tender.................................20(-0) - Tender.................................51(-0)
  Ramschip............................1288(-36) - Ramschip.............................186(-36)
  Mortier schip.........................252(-0) - Mortier schip..........................42(-0)
  Stoomram.............................733(-26) - Stoomram..............................76(-32)
  Rakettenschip.........................248(-8) - Rakettenschip.........................18(-12)
  Ballonnendrager........................33(-0) - Ballonnendrager........................26(-4)
  Schoepenradsnelheidsschip.............180(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-1028 - Generaals...............................-1396
  Aanvalspunten............................3490 - Verdedigingspunten.......................2570
  Schade..................................51400 - Schade..................................69800
  Schadeverdeling...........................42% - Schadeverdeling...........................58%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Darkknight[-NO-], arjo[-NO-], Waaijenplaag[-NO-], Evilpenguin[-NO-], Sandrosnike[-NO-], Suo loco[-

  NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-]

  Zeegevecht bij Relax City
  (31.10.2016 19:50:43)
  Sandrosnike[-NO-] uit MaHep AB7
  vs
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................120(-60) - Ramschip...............................0(-36)
  Mortier schip..........................84(-0) - Mortier schip..........................11(-0)
  Stoomram..............................12(-23) - Stoomram..............................37(-30)
  Rakettenschip..........................81(-9) - Rakettenschip..........................15(-9)
  Schoepenradsnelheidsschip.............120(-0) - Schoepenradsnelheidsschip..............11(-0)
  Ballonnendrager........................55(-5) - Ballonnendrager........................13(-5)
  Tender.................................15(-0) - Tender.................................15(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-1244 - Generaals...............................-1292
  Aanvalspunten............................3230 - Verdedigingspunten.......................3110
  Schade..................................62200 - Schade..................................64600
  Schadeverdeling...........................49% - Schadeverdeling...........................51%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: KillerSpree[-SAP-]

  Verliezers: Sandrosnike[-NO-]

  Zeegevecht bij Zwarte piet m
  (01.11.2016 10:33:21)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Sinterklaasje[-NO-] uit Zwarte piet m

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  ............................................. - Vuurschip..............................0(-64)
  Ramschip..............................230(-0) - .............................................
  Mortier schip..........................84(-0) - .............................................
  Stoomram..............................200(-0) - .............................................
  Rakettenschip..........................90(-0) - .............................................
  Schoepenradsnelheidsschip..............60(-0) - .............................................
  Ballonnendrager........................40(-0) - .............................................
  Tender.................................20(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...................................0 - Generaals..............................-396.8
  Aanvalspunten.............................992 - Verdedigingspunten..........................0
  Schade......................................0 - Schade..................................19840
  Schadeverdeling............................0% - Schadeverdeling..........................100%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: KillerSpree[-SAP-]

  Verliezers: Sinterklaasje[-NO-]

  Zeegevecht bij De mijter m
  (01.11.2016 12:05:43)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Sinterklaasje[-NO-] uit De mijter m, Waaijenplaag[-NO-] uit Plaag 3

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................146(-84) - Ramschip............................1531(-84)
  ............................................. - Vuurschip.............................14(-49)
  Mortier schip..........................84(-0) - Mortier schip.........................186(-0)
  Stoomram.............................131(-69) - Stoomram............................1133(-49)
  Rakettenschip.........................68(-22) - Rakettenschip........................398(-21)
  Schoepenradsnelheidsschip..............60(-0) - Schoepenradsnelheidsschip.............457(-0)
  Ballonnendrager........................31(-9) - Ballonnendrager.......................347(-8)
  Tender.................................20(-0) - Tender................................180(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-2944 - Generaals.............................-2711.8
  Aanvalspunten..........................6779.5 - Verdedigingspunten.......................7360
  Schade.................................147200 - Schade.................................135590
  Schadeverdeling...........................52% - Schadeverdeling...........................48%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: Waaijenplaag[-NO-], Sinterklaasje[-NO-]

  Verliezers: KillerSpree[-SAP-]

  Zeegevecht bij MaHep ZB2
  (01.11.2016 12:10:18)
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City
  vs
  Tiboo[-NO-] uit MaHep ZB2

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Ramschip.............................166(-64) - Ramschip..............................0(-206)
  ............................................. - Ballista schip.........................0(-45)
  ............................................. - Vuurschip..............................0(-12)
  Mortier schip..........................84(-0) - Mortier schip..........................0(-42)
  Stoomram.............................154(-46) - Stoomram...............................0(-72)
  Rakettenschip.........................80(-10) - Rakettenschip.........................29(-56)
  Schoepenradsnelheidsschip..............60(-0) - Schoepenradsnelheidsschip............111(-69)
  Ballonnendrager........................33(-7) - Ballonnendrager.........................0(-9)
  Tender.................................20(-0) - Tender.................................40(-0)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-1900 - Generaals.............................-6340.8
  Aanvalspunten...........................15852 - Verdedigingspunten.......................4750
  Schade..................................95000 - Schade.................................317040
  Schadeverdeling...........................23% - Schadeverdeling...........................77%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: KillerSpree[-SAP-]

  Verliezers: Tiboo[-NO-]
 • Swiftor! deze mag je ook posten hoor,

  Op verzoek,

  Gevecht voor Nidoran
  (01.11.2016 1:17:13)
  No-cleo[-NO-] uit Polis
  vs
  Swiftor[-SAP-] uit Nidoran

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Zwaardvechter.........................750(-0) - Zwaardvechter.........................388(-0)
  Hopliet.............................661(-139) - Hopliet...............................513(-0)
  Zwavel schutters......................168(-0) - Zwavel schutters......................672(-0)
  Mortier................................30(-0) - Mortier................................6(-16)
  ............................................. - Katapult................................5(-0)
  Ram....................................30(-0) - Ram...................................160(-0)
  Kok....................................35(-0) - Kok...................................150(-0)
  Gyrocopter...........................156(-24) - Gyrocopter.............................0(-54)
  ............................................. - Muur....................................2(-5)
  Bombardier.............................39(-6) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals..............................-289.4 - Generaals................................-631
  Aanvalspunten..........................1577.5 - Verdedigingspunten......................723.5
  Schade..................................14470 - Schade..................................31550
  Schadeverdeling...........................31% - Schadeverdeling...........................69%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: No-cleo[-NO-]

  Verliezers: Swiftor[-SAP-]


  Gevecht voor Nidoran
  (01.11.2016 4:29:35)
  No-cleo[-NO-] uit Polis
  vs
  Swiftor[-SAP-] uit Nidoran

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Zwavel schutters......................840(-0) - Zwavel schutters....................245(-427)
  Zwaardvechter......................5991(-178) - Zwaardvechter.........................0(-388)
  Hopliet............................6779(-621) - Hopliet...............................0(-513)
  Ram....................................60(-0) - Ram...................................0(-160)
  ............................................. - Katapult................................0(-5)
  Mortier................................30(-0) - Mortier.................................0(-6)
  Kok....................................70(-0) - Kok...................................150(-0)
  ............................................. - Muur....................................0(-7)
  Gyrocopter............................768(-0) - .............................................
  Bombardier.............................40(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-1083 - Generaals.............................-3837.8
  Aanvalspunten..........................9594.5 - Verdedigingspunten.....................2707.5
  Schade..................................54150 - Schade.................................191890
  Schadeverdeling...........................22% - Schadeverdeling...........................78%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: No-cleo[-NO-]

  Verliezers: Swiftor[-SAP-]


  Gevecht voor Nidoran
  (01.11.2016 10:08:05)
  No-cleo[-NO-] uit Ivysaur
  vs
  Swiftor[-SAP-] uit Nidoran

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Zwavel schutters......................252(-0) - Zwavel schutters......................0(-245)
  Kok....................................35(-0) - Kok...................................150(-0)
  ............................................. - Muur....................................0(-7)
  Zwaardvechter........................1000(-0) - .............................................
  Hopliet..............................912(-88) - .............................................
  Gyrocopter............................200(-0) - .............................................
  Ram....................................30(-0) - .............................................
  Mortier................................30(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals..............................-123.2 - Generaals................................-980
  Aanvalspunten............................2450 - Verdedigingspunten........................308
  Schade...................................6160 - Schade..................................49000
  Schadeverdeling...........................11% - Schadeverdeling...........................89%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------

  Winnaars: No-cleo[-NO-]

  Verliezers: Swiftor[-SAP-]

  Lekker hoor Cleo :br50:


  En deze,

  Gevecht voor pandora5
  (31.10.2016 19:29:23)
  arjo[-NO-] uit Avondje m, Relax City, Tiboo[-NO-] uit MaHep ZB2, Darkknight[-NO-] uit Avondje m
  vs
  KillerSpree[-SAP-] uit Relax City, Embio[-SAP-] uit pandora5

  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Zwavel schutters......................423(-0) - Zwavel schutters......................0(-532)
  Ram...................................190(-0) - Ram....................................0(-50)
  Mortier................................72(-0) - Mortier.................................0(-4)
  Kok....................................90(-0) - Kok...................................125(-0)
  ............................................. - Speerwerper.............................0(-1)
  Zwaardvechter........................5944(-2) - .............................................
  Hopliet.............................2775(-52) - .............................................
  Gyrocopter............................340(-0) - .............................................
  Bombardier.............................30(-0) - .............................................
  Stoomreus...............................1(-0) - .............................................
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Generaals...............................-75.2 - Generaals.............................-2472.6
  Aanvalspunten..........................6181.5 - Verdedigingspunten........................188
  Schade...................................3760 - Schade.................................123630
  Schadeverdeling............................2% - Schadeverdeling...........................98%
  ---------------------------------------------------------------------------------------------
  Winnaars: Darkknight[-NO-], arjo[-NO-], Tiboo[-NO-]
  Verliezers: KillerSpree[-SAP-], Embio[-SAP-]

  :kok:
  Een CR zegt meer dan woorden! :whistling: