De spionagediensten van IM_Mike

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

This board is now obsolete and has been put in read-only mode. Please follow this link to reach the new forum and register a new account.

 • zozo, die Rusitelj is ook niet echt aardig zeg... is zijn ally een beetje goed op eps?

  maar om weer ontopic te gaan, zou er iemand dit kunnen organiseren op theta, dan ga ik er sowieso gebruik van maken!
  Stay hungry, Stay foolish
 • Rusitelj wrote:

  Wij zijn The Emperors, BAAS OVER ALLES EN IEDEREEN!


  zo... topspelers dus....
  IM_Mike, ik kan het wel stiekem doen maar ze komen overal achter, daarom, open en bloot een opdracht van me...
  Gaarne de leger/vloot samenstelling van Rusitelj alsook het stationeringsadres natuurlijk ( dan weet ik waar ik ver uit de buurt moet blijven)
  Ik meen dit serieus en verwacht je factuur en rapport....
  contacteer me maar ingame ;)

  Grtn Boem
  lazy
 • Als er zich konijntjes aandienen moeten wij op gaan passen?!!! 8o

  Heb jij zelf geen spionnenhutten, boem? :pinch: In ieder geval is bij je aankondiging het hele idee van Mike naar de haaien. Ik wens Mike veel geluk met z'n 32 spionnen te verdelen over 10 dorpen. Ik denk dat dat 'm niet gaat worden, maar mijn adviseur houdt alles in de gaten :pump:
 • Rusitelj wrote:

  Quoted from "Kevin e"
  leuk idee dit! nu vind ik al jouw ideeën natuurlijk helemaal top maar daar is al een topic voor.

  Ik mag hopen dat dit slechts jouw mening is in plaats van een vaststelling. Het was inderdaad leuk bedacht, een gooi naar wat roem. Meer kan ik het niet noemen. Want hij heeft nog geen klant gehad ondanks het onderstaande, ik bedoel ondanks het onderstaande:


  even kijken, ik zeg dat dit een leuk idee is. jij hoopt dat dat mijn mening is en geen vaststelling waarmee je aangeeft het met mij oneens te zijn. en dan zeg je 'Het was inderdaad leuk bedacht'. ik zou als ik jouw was minder woorden gebruiken, dan praat je jezelf ook niet zo snel klem ;)

  verder vind ik het vrij jammer dat je het idee, wat zoals je zelf zegt leuk bedacht was, aan alle kanten onderuit probeert te halen. als IM_Mike op deze manier extra groei(en daar draait het gehele god-modus idee om) te kunnen halen is het toch zijn recht om dit te promoten. jouw agressieve manier van reageren op een negatieve manier zou mij bijna doen vermoeden dat je bang bent dat het tegen je wordt gebruikt. zoals ik het nu kan zien, door jouw reacties hier, gaat dat juist gebeuren.

  dus IM_Mike laat je niet kisten he! het is een blijft een leuk idee en ik hoop voor je dat het van de grond komt!

  kevin e
  Trots lid van No Name(-NO-). Niet zomaar een alliantie, maar DE alliantie

  De alliantie waar gezelligheid de boventoon voert en waar we door het vuur gaan voor elkaar.

  Ik, Kevin e, verklaar levenslang exclusieve hofleverancier in spam aan IM_Mike te worden. contract
 • Rusitelj wrote:


  Als er zich konijntjes aandienen moeten wij op gaan passen?!!!

  Nee hoor,.... waarom ? :P


  Rusitelj wrote:  Heb jij zelf geen spionnenhutten, boem?

  Wil jij nu gratis info over mijn steden..? Beter laten doen door de gespecialiseerde firma van IM_MIKE :thumbsup:

  Rusitelj wrote:


  haaien.

  OEPS....


  Rusitelj wrote:


  Ik denk niet dat 'm gaat worden, maar mijn adviseur houdt alles in de gaten

  Hier word ook alles in de gaten gehouden ;)


  Grtn Boem :P
 • Kevin e wrote:

  even kijken, ik zeg dat dit een leuk idee is. jij hoopt dat dat mijn mening is en geen vaststelling waarmee je aangeeft het met mij oneens te zijn. en dan zeg je 'Het was inderdaad leuk bedacht'. ik zou als ik jouw was minder woorden gebruiken, dan praat je jezelf ook niet zo snel klem

  Iets wat leuk bedacht is, is niet per definitie een leuk idee. Ts ts ts, als ik jou was zou ik toch iets beter gaan LEZEN. Wanneer ik nog minder woorden ga gebruiken begrijp je het waarschijnlijk helemaal niet meer, vermoed je zelf ook niet?

  Zo agressief ben ik niet hoor. Ik ben juist hartstikke lief en zeg geen verkeerde dingen. Het is maar hoe je het interpreteert, Kevin. Voorlopig heb ik Mike en z'n idee weer genoeg aandacht geschonken en staat het midden in de belangstelling. Hij zal mij zeer erkentelijk zijn, check dat maar.

  Enne boem......

  Met zoveel misvormen van konijnen heb jij IM_Mike dus helemaal niet nodig. Komt u maar!
 • Rusi als jij nou gewoon een topic voor jezelf aanmaakt en daar nou lekker dom gaat zitten doen, dan val je niemand lastig
  Het idee van Mike is gewoon nieuw handig en leuk, (moet ook op ETA komen overigens)

  Leuke plaatjes Boem!
 • Het moet overal komen! 8o
  het is verhuur van diensten en in de geval van spionnen op theta zie je ook dat Merc legers doet.

  Rusitelj wat wil je nou? sinds post 2 ofzo kraak je IM_Mike's idee af en voor welke redenen? Wil je je postcount omhoog werpen ofzo? :P

  Leuke voorbeelden Boem! :D

  Bedankt voor de geweldige sig Sasuke :love:

  Keep calm & love Het Verhaal Achter...
 • boem wrote:

  Rusitelj wrote:


  Als er zich konijntjes aandienen moeten wij op gaan passen?!!!

  Nee hoor,.... waarom ? :P


  hij bedoelde eigenlijk: als er zich konijntjes aandien moeten wij op naar pasen (feest)

  ik heb Mike ook al ingehuurd, al is het alleen om een paar dingen te testen. ik denk dat Rusitelj de populariteit van de dienst alleen maar verhoogd, dus gewoon verder niet op ingaan.

  het is en blijft een leuk bedacht idee. het leveren van diensten gebeurde veel in de griekse oudheid, dus waarom hier niet?


  life is a game we we're meant to lose, the only thing we can do i make the most out of it, while battling it out for our beloved ones until the end.
 • Genghis-Khan wrote:

  Het idee van Mike is gewoon nieuw handig en leuk, (moet ook op ETA komen overigens)

  Dat zou idd wel fijn zijn en als mike dat zou gaan verzorgen daar heb je denk ik wel een kleine nadeel GK.
  Ga gewoon zo door trouwens mike doe je goed namelijk
 • Whaha boem, die konijnen zijn flexibel en op alle markten thuis zie ik wel:D

  En tja Emperors zijn nou eenmaal over alles en iedereen de baas kijk maar op wikipedia, das niks hoog van de toren blazen das gewoon de interpretatie van het woord:D Keizers zijn heersers over meerdere volkeren:P

  Marre mike, khoop voor je dat je idee wat van de grond komt! succes iig :thumbup:
  Zeta: Crazy Rabbits  bedankt voor de sig Mell!
 • Goed, net uit de nachtdienst, wat een gekte op het werk zeg. En wat moet ik dan lezen? Vinden jullie mij dom, vervelend of wat dan ook, dit heeft te maken met een spel. Speel het nou gewoon mee ;( , vat het niet al te persoonlijk op :rolleyes: .

  Het werkt hoor! Ik heb de eerste berichtgeving binnen! De spionagedienst doet goede zaken, gefeliciteerd Mike! :thumbup: Zie je, ik help iedereen en ook jou. Met raad en daad sta ik genoeg spelers bij.

  Goh, wat heb je een hoop grondstoffen liggen, Mike. Allemaal ter compensatie voor gepakte spionnen?

  Aangezien ik heb moeten martelen voor diepgaande informatie, mag iedereen aannemen dat ik de berichtgeving niet zomaar gekregen heb. Ik wil het dan ook delen met jullie, als bewijs dat er van de dienst gebruik gemaakt wordt, met alle trouwe spionagedienstvolgers.

  .

  Dyrndle 19.07.2012 5:04 Enkele van onze stadswachten zijn in een dronken staat gevonden terwijl ze dienst hadden, er zijn corrigerende maatregelen genomen
  We hebben verschillende spionnen ontdekt die de stadsmuur wilden passeren

  Gevangen genomen spionnen: 12
  Ontsnapte spionnen: 1
  Ondervraging van de gevangen genomen spionnen gaf ons de volgende informatie:


  De spion komt van eiland:
  Saysuos

  Saysuos ligt bij
  [Coördinaten bij mij bekend]
  Stadsnaam waar de spion vandaan komt is Onkwetsbaar
  In Onkwetsbaar bevinden zich:
  , net als
  67869 Hout,
  4220 Wijn,
  46536 Marmer,
  4770 Kristal.
  Bovendien bevind zich in de schatkamer van de leider 898725 Goud  Ik heb er nog veel meer hoor, van die berichten. Geloof je dat er zelfs 1tje tussen zit waarin wordt gefluisterd met wie Mike zit te mailen? Da's een leuke!

  Intussen heb ik dus ook nog wat andere informatie ontvangen over de handel en wandel van Mike, maar die ga ik lekker niet delen. Als iemand van de Emperors bij je langs mocht komen: direct of indirect ben je betrokken in dit schandaal!
 • Rusitelj wrote:

  Ik heb er nog veel meer hoor, van die berichten. Geloof je dat er zelfs 1tje tussen zit waarin wordt gefluisterd met wie Mike zit te mailen? Da's een leuke!

  Intussen heb ik dus ook nog wat andere informatie ontvangen over de handel en wandel van Mike, maar die ga ik lekker niet delen. Als iemand van de Emperors bij je langs mocht komen: direct of indirect ben je betrokken in dit schandaal!
  Dan zal ik er ook wel tussen zitten. Maar waar maak je je eigenlijk druk om? Niet zinvol. Zoals je ongetwijfeld ook weet, is Mike is een god mode speler. Dus onkwetsbaar. En dus handelaar. Dus met veel contacten met veel spelers. Meer kun je niet opmaken uit wat zijn spionnen je vertellen. De inhoud van die berichtjes blijft verborgen.

  Voor de klantjes van Mike, je kunt Mike natuurlijk ook bereiken via een van de andere spelers van zijn ally G_M. Mijn mailbox staat hiervoor beschikbaar. Ik log dagelijks in en zal de berichten 1 op 1 doorsturen. Dit is een gratis dienst, bedoeld om Mike te assisteren.

  Ik geloof trouwens niet dat het mogelijk is, de mailbox van Mike te kraken. En als het wel mogelijk is, je wilt met jouw grootte toch geen permaban? Dat risico is natuurlijk levensgroot. Als er één bedrijf is, dat ervaring heeft met hackpogingen, dan is het Gameforce wel.

  Verder, voor lezers die niet op ypsilon spelen, Rusitelj is de nummer 2 van ypsilon, maar met heel beperkte generale score en 0 aanvalspunten. Het is dus een grote, maar vreedzame reus, die teruggetrokken leeft op zijn wijneilandenrijk. :P :D
 • nog 1 tip voor mike, het zou natuurlijk wel kunnen dat hij je berichten kan zien met bespioneer communicatie (geen flauw idee wat je krijgt bij die missie nooit uitgeprobeerd) maar, dan is het misschien handiger om de berichten via het forum, of e-mai te doen, dan kan hij het 100% niet zien
  Stay hungry, Stay foolish